Printertoner til Brother printer

Nu er vi da ved de gamle mærker af printere, det er lang tid siden jeg har haft set mærket Brother, men jeg kan huske dem. Jeg har aldrig selv brugt denne type printere, men den er sikkert lige så god som de andre mærker der findes. Det det handler om lige her og nu, ja det er jo toner til Brother maskinen, og dem må man da kunne søge frem via nettet, og være heldige at finde en leverandør til. Jeg ved ikke engang hvordan de nye Brother modeller ser ud, og om deres printertoner ser ud som for eksempel HP printernes. Gad vide hvor mange der egentligt anvender det her i landet, det kan ikke være mange, men jeg kan tage fejl, så det vil jeg da kigge efter, næste gang jeg er i en af disse forretninger der forhandler printere.

Brother-toner

Billedet, ja det ligner jo det fra colour fun, det løb, hvor man får farver ud over sig, når man har løbet et vis antal kilometer. Det har jeg faktisk tænkt mig at komme med til til næste år. Jeg har aldrig løbet løb før, og det meste af tiden, kommer jeg nok også til at gå. Gad vide om det er brother printertoner de hælder over en, sidder og griner lidt for mig selv – det tror jeg ikke , for det ville være en dyr løsning. Det kan jo være at virksomheden billigtoner.dk, kunne levere en vis mængde af disse farver til en fornuftig pris til løbene.