Brætspil

Du bliver nødt til at prøve at besøge denne nye brætspil cafe, som ligger lige i hjertet af centrum. Vi har fået nye lokaler og tilbyder sjov og spil flere gange om ugen. Man tilmelder sig de dage man har lyst enten som gruppe eller som single player og så er der dømt sjov og spas og mulighed for at møde helt nye bekendtskaber. Måske du finder dit livs udkårne hos os. Måske ved et spil mølle og dam? Det kunne da være en sjov historie at fortælle familien senere hen i livet.

Tænk at møde nye venner og så samtidig have en fed aften hvor spil og højt humør er i centrum. Sørg for at sprede det gode budskab. Ud og vift med flaget og fortæl alle venner og nære om vores nye cafe.

Det vil vi sætte stor pris på, og vi vil gøre alt for at du får den bedste og sjoveste oplevelse hos os sammen med nye venner og kolleger. Vi deltager selv og agerer også dommere så der ikke kan snydes. Vi vil have en god aften det er en ting der er helt sikkert. Tjek alt ud på vores hjemmeside. Der står alle datoer og tider samt event og du kan også følge os på Facebook og andre sociale medier. Vi glæder os vanvittigt meget til at byde dig og dine venner velkommen til en sjov og anderledes aften. Lov mig at du tjekker det ud og vil give det en chance. Vi skal have gang i byens cafeer.