Kondomer – De kendte mærker

Kondomer er i dag en essentiel del af mange seksuelle forhold. Udvalget spænder fra klassiske latexkondomer til dem med smag, farve eller teksturer som ribber og knopper for ekstra stimulering. Uafhængigt af præferencer vil man ofte støde på mærker, der har stået stærkt på markedet gennem mange år. I denne artikel dykker vi ned i de mest anerkendte kondommærker.

Durex

Måske det mest anerkendte navn i kondomverdenen. Durex kondomer kommer i et væld af varianter – fra forskellige størrelser til dem med smag og duft. Durex leverer også en række andre produkter til seksuel sundhed, som fx glidecreme og sexlegetøj. Se mere på Gummidrengen.

Trojan

Dette amerikanske brand har også en stærk tilstedeværelse på kondommarkedet. De fremhæver især deres sortiment med sloganet: ”Kondomer til alle størrelser”. Også her finder man varianter med smag og diverse teksturer.

Skyn

Kendt for at fremstille kondomer af polyisopren i stedet for latex. Det er ideelt for dem, der har allergier eller sensitivitet overfor latex. Skyn kondomer er populære for at give en mere naturlig fornemmelse sammenlignet med traditionelle kondomer.

Pasante

Et britisk mærke, der også har fundet vej til det danske marked. Pasante præsenterer et bredt sortiment med et væld af farver, smagsvarianter og former, så der er noget for enhver præference.

RFSU

RFSU (Riksforbundet för Sexuell Upplysning) er ikke blot kendt for deres kondomer, men også for deres engagement i seksuel oplysning. Udover et bredt udvalg af kondomer fokuserer RFSU på bæredygtighed – for eksempel har de en ambition om, at deres kondomer skal være CO2-neutrale inden 2030.

Det er vigtigt at vælge det rigtige kondommærke, der passer til individuelle behov. Med de mærker, der er fremhævet i denne artikel, er der rig mulighed for at finde det perfekte match. Og husk, kondomer beskytter ikke kun dig men også din partner – en essentiel komponent i ethvert sundt seksuelt forhold. Det er vigtigt at diskutere og finde frem til det bedste kondommærke sammen med sin partner – det bør både være sikkert og sjovt.