Valsemøllen, hjemmebag, når du elsker at bage og gå i krig med ting man ikke har prøvet før. Har man lysten til det, er det heller ikke svært for en og komme ordentligt igang. På en side som http://www.valsemollen.dk finder man gerne frem til et par gode ideer hvad det angår. Det er ikke alle, som er lige gode og har måske lidt sværere ved at få dejen til at hænge sammen, lade tingen hæve længe nok, putte nok ingredienser i og så videre.
Følger man opskrifterne som man finder på siden her, er der også meget større chance for, at man får nogle gode resultater ud af det. Men man kommer nok ikke udenom, at der er noget som kommer til at smage helt forkert, få for længe og brænde på eller på anden vis ryge i vasken. Men så længe man bare lærer for hver gang, kommer man også tilbage meget stærkere og forberedt hver gang.
Lær og gå udover opskrifterne
Jo bedre man bliver i køkkenet, jo nemmere bliver det også at freestyle. Når man først får en smag for tingene, og kan finde ud af og sammensætte det. Så bliver det også nemmere for en, og finde ud af, hvad der går godt sammen og hvad der ikke gør. Så det kan være man står og bakser en dej sammen til et eller andet bageværk, og man ender med at proppe noget nyt i, fordi det også er noget som man kan forvente ændrer smagen i sidste ende.
Det er som regel også her, hvor der kommer nye ting til, og hvis man ikke er bleg for sig, er det jo også noget man kan meddele igennem sociale medier. Måske får man et par likes og folk følger med i hvad man laver. Måske begynder man at ligge billeder ud af ens resultater, og på den måde også får lidt konstruktiv kritik eller et par søde kommentarer med på vejen. Man kan i hvert fald begynde sit eventyr på siden her, og ende ud med at blive en hel professionel bager der hele tiden bliver bedre.