Møbler fra Pandora Living

Nu har jeg altid godt kunne lide at have pæne og praktiske møbler, og her i blandt kommer så de her foldemadrasser, som ikke fylder så meget til dagligt, men som har mange forskellige anvendelses muligheder.
Vi købte vores hos Pandora Living, her fandt vi nemlig en foldemadras der var lidt andreledes end de gængse kvadratiske foldemadrasser – jeg har lidt svært ved at beskrive hvordan den ser ud, men hvis man går ind på pandoraliving.dk så kan man se produkter her indenfor deres produkt sortiment og indenfor foldemadrasser.
Vi syntes selv at foldemadrasser er gode til børn og børnebørn, for der sker ikke så meget med foldemadrasserne selvom der leges mange forskellige lege med dem – og vi har da også haft mange gæster til at overnatte på dem.

Jeg anser foldemadrasser for at være gode børnemøbler, da de ikke fylder så meget, men er meget praktiske. Vores børn elsker dem, og kvaliteten er også af en sådan grad, at man sover rigtig godt på dem, og at madrassen ikke falder sammen men forbliver hård.
Pandora Living har rigtig mange finde børnemøbler, som børn elsker at sidde i – deres sækkestole, står for eksempel i vores stue, så børnene kan slænge sig i dem, mens de ser tv – rigtige teenagere stole.
Jeg elsker når tingene er nemme at rengøre, og når jeg ikke hele tiden skal sige, pas nu på, hold nu op – men at man kan være sig selv og sidde eller ligge i møblerne som man vil. Det kan man i disse møbler, og skulle uheldet være ude, så er stoffet af en sådan kvalitet, at man hurtigt bare kan tage en klud og tørre det spildte op, og bagefter kan man slet ikke se at der har været spildt noget. Så hjemme hos os, må børnene godt spise i møblerne, de behøver heller ikke være bange for at spilde, hvilket igen gør, at de faktisk slet ikke spilder. Børn får lov at være børn hjemme hos os.