Kreative måder at inkorporere vasketøjskurve i boligindretningen 

De er en vigtig del af ethvert hjem, men de behøver ikke at være kedelige eller uinspirerede (Se mere på designdelicatessen). Med lidt kreativitet kan vasketøjskurve faktisk blive en del af din boligindretning og tilføje noget flair til ethvert rum. Her er nogle kreative måder, hvorpå du kan integrere vasketøjskurve i din boligindretning. 

Opbevaringsløsninger 

Vasketøjskurve er gode til opbevaringsløsninger. Du kan bruge dem på badeværelset til opbevaring af ekstra håndklæder, i soveværelset til tæpper og puder og endda i stuen til legetøj og bøger. Ikke alene giver vasketøjskurve rigelig opbevaringsplads, men de ser også pæne og ryddelige ud, når de er arrangeret korrekt. Og da de fleste vasketøjskurve fås i neutrale farver, behøver du ikke at bekymre dig om, at de kolliderer med din eksisterende indretning. 

  

Organisationsløsninger 

Vasketøjskurve er også gode til organisationsløsninger. Hvis du f.eks. har mange små ting som håndværk eller kontorartikler, der skal organiseres, kan du bruge mindre vasketøjskurve som beholdere til at holde alle disse ting organiseret og let tilgængelige. Dette er især nyttigt, hvis disse ting bruges ofte; at have dem let tilgængelige vil spare dig tid og energi i det lange løb! 

  

Dekorative udstillinger 

Endelig er vasketøjskurve også gode til dekorative udstillinger. Hvis du har en stor kurv, der er æstetisk tiltalende, kan du bruge den som et midtpunkt på en hylde eller en bordplade. Eller hvis du vil have noget mere unikt og iøjnefaldende, kan du prøve at bruge to mindre kurve side om side som vægkunst! Du skal blot fylde dem med blomster eller grønt for at få et øjeblikkeligt farvestof og tekstur i et hvilket som helst rum.