Hvad du bør vide om afspærring med byggepladshegn

Byggepladshegn er meget mere end bare en afspærring der fortæller folk, at dette område er spærret af. De giver mange fordele som øger sikkerheden, beskyttelse af materialet og giver mulighed for brand adskillelse.

I denne blog vil vi tale om, hvad byggepladshegn er, hvordan de fungerer og de forskellige typer, der er til rådighed.

Hvad er byggepladshegn?

Byggepladshegn er en form for afspærring, der sættes op omkring et byggeprojekt, for at beskytte de mennesker, der arbejder på området, og for at lede trafikken væk. De er designet til at holde civile og uønskede besøgende ude fra et bygningsområde. Hegnene er også til for at holde materialerne inde på byggepladsen. Byggepladshegn kan også hjælpe med at adskille farlige materialer fra civile og beskytte mod brand, hvis der skulle opstå et uheld.

Hvordan fungerer byggepladshegn?

Byggepladshegn er sædvanligvis lavet af metal, som er designet til at fungere som en fysisk barriere på byggepladsen. De er typisk 6-8 fod høje og kan mases sammen. Hegnene har låger eller porte, der giver bygningspersonale og nøglepersoner adgang til byggepladsen.

Typer af byggepladshegn?

Der er mange forskellige typer af byggepladshegn til rådighed – alt fra standard stål hegn til hegn, der er designet til at holde støv og støj i byggepladsen. Standard byggepladshegn er lette og kan let transporteres fra sted til sted. De passer til de fleste byggeprojekter, uanset størrelse.

Der er også hegn, der er designet til at holde støv og støj inde på byggepladsen. Disse hegn anvendes typisk på større byggepladser, hvor støjniveauet kan forårsage forstyrrelser i det omkringliggende område.

Hvis der er specielle forhold, der skal tages hensyn til, såsom f.eks. et større stykke land, kan du bruge mere avancerede og komplicerede hegn med flere niveauer eller forskellige typer af barriere.

Fordele ved at bruge byggepladshegn?

Sikkerhed er den primære grund til at bruge byggepladshegn. De forhindrer folk, der ikke har tilladelse, til at få adgang til byggepladsen. Det kan også forhindre uønskede besøgende fra at bevæge sig til farlige områder, når arbejdet er i gang. Byggepladshegn giver ligeledes beskyttelse til bygningsmaterialer fra tyveri og hærværk. Det kan også reducere erstatningskrav i tilfælde af en ulykke. Byggepladshegn giver ligeledes mulighed for brand adskillelse og kan beskytte de omkringliggende bygninger i tilfælde af en brand på byggepladsen.