Gamer wallstickers

Selv for en gamer der sidder med hovedet begravet ind i sin gamer skærm, kigger af og til op fra sin skærm, og så ville det være smart at have en lille reminder om at der skal andet til i livet end lige et spil på gamerstationen. Man kunne for eksempel sætte en reminder op der hed “Eat, sleep, game repeat gamer wallstickers, så de i det mindste også får spist og sovet. Er man så lidt mere smart, så sætter man nogle wallstickers ovenover med et ur, der viser hvornår man skal hvad. Jeg fandt denne smarte wallstickers på https://smartstickers.dk/wallsticker/eat-sleep-game-repeat/ til min søn som virkelig bare er en gamer, og som jeg bare ville lave sjov med – men han tog den faktisk alvorligt, og syntes at det var en god ide, for han var godt klar over at det havde taget lidt overhånd.

Nu satte vi ikke hans gamer wallstickers med eat sleep game repeat ved hans seng, men ovenover hans Gamer computer så han fik øje på den når han lige skulle rette ryggen og kigge op – og det var hans egen ide at den skulle sidde der.
Der findes selvfølgelig andre smarte gamer wallstickers, som man på et eller andet plan, kan få de unge mennesker til at se lidt anderledes på tingene på, og så på en måde som de ikke lige bliver fornærmede over at vi forærer dem. Nu valgte vi vores i sort hvide wallstickers, da vi syntes at de passede bedst ind på værelset, med alle de andre farver han havde sat op.
Vi fandt også en anden sjov wallstickers, med teksten I’m a gamer, real life is just a hobby, som også var sjov for ham at have hængende, og jeg er sikker på, havde han selv fået lov til at vælge, så havde han valgt den med dødningehovedet og teksten – Gamers don’t die, they respawn. Så alderen spiller også ind når man vælger en gamer wallsticker til sine børn eller unge. Men jeg syntes at mange af disse wallstickers er både sjove og fyldt med visdom.