Designer tøj

De fleste der interesserer sig for designer tøj, er nok kvinder – og selvfølgelig er der også mænd der også gøre det, men mon ikke at det er kvinderne der indtager førstepladsen i den retning. Designertøj til kvinder behøver ikke at være lavet af en skrædder, man kan også finde det hos custommade som har specialiseret sig i at lave eksklusivt custommade tøj – tøj der viser at man tilhører en vis klasse, og tøj der passer ind i de store festlige steder.
Det at købe designer tøj online, har da også gjort at jeg har haft købt en del her, det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik, og man kan hurtigt nå ind til garderobeskabet, og se om der er ting der matcher det man er ved at købe, så man måske også lige har muligheden for at kunne bruge tøjet lidt flere gange bare med andet tilbehør til.

Den feminine mode er ved at være tilbage, flere og flere køber elegant modetøj når de skal til fester – og hvor er det dejligt når man så inviterer til en stor fest, at folk gør noget ud af deres påklædning når de så kommer – det viser bare mig som vært, at de værdsætter at de er blevet inviteret.
Noget tyder også på at det er ved at være på mode med meget farvestrålende tøj, klare farver og perler og pailletter. Jeg tænker kun at det er fantasien der sætter sine grænser, når man taler om mode – og tøj er også en smagssag – men moden og reklamer gør at der ret hurtigt bliver skabt en mode som flertallet går i.
Flotte lange eller korte kjoler, og med sko til der matcher tøjet. Det er ikke alle der går op i moden, og når man så begynder at tale om designer tøj, så er vi ovre i den lidt mere unikke og eksklusive ende af skalaen af tøj – så når man køber custommade tøj, så er man også sikker på at der ikke er 100 andre der render rundt i det samme tøj som en selv – og det kan jeg godt lide,